PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

Upiši naše intenzivne pripreme i dočekaj državnu maturu spremniji no ikad! Rad u malim grupama s pouzdanim predavačima, učestala testiranja znanja i sat ponavljanja pred ispit samo neke su od pogodnosti koje pružamo.

Matematika A razina

Matematika - A razina

Ispit iz više razine matematike za mnoge je jedan od najzahtjevnijih na državnoj maturi. Kroz cjelovitu sintezu čitavog gradiva te vježbu svih bitnih zadataka bit ćeš spreman/na na njegovo polaganje.

Saznaj više
Matematika B razina

Matematika - B razina

Cjelovita sinteza čitavog gradiva te rad isključivo na tipovima zadataka kakvi se pojavljuju u ispitu ključ su uspješnog savladavanja ispita državne mature.

Saznaj više
Hrvatski jezik

Hrvatski jezik

Redovito pisanje sažetaka i eseja uz personaliziran osvrt naših predavača pomoći će ti da ostvariš optimalan rezultat na ispitu.

Saznaj više
Engleski A razina

Engleski jezik - A razina

Intenzivan program pokriva sve tri ispitne cjeline, s posebnim naglaskom na pisanje eseja. Učestala testiranja i personalizirane smjernice bit će od velike pomoći svakom polazniku.

Saznaj više
Fizika

Fizika

Kroz cjelovitu sintezu čitavog gradiva te vježbu svih bitnih zadataka kakvi su zastupljeni u ispitu državne mature bit ćeš spreman/na rasturiti na ispitu iz Fizike.

Saznaj više
language